Legal, tax and accounting services from a single source

karácsony Tiszabőn

Tiszabő – negyedszerre adományozhattunk!

Idén újra a tiszabőieknek gyűjtöttünk adományt, de ezúttal a korábbi években szokásos személyre szóló ajándékokon túl bontott építőanyagot és tűzifát is vittünk. Miközben az esti fagyban pakoltuk a szállítmányt, többen értetlenkedtek: miért nem pénzt adományoztok?

Az adományozás Tiszabő esetében elsődlegesen nem a pénzről, hanem a törődésről és arról szól, hogy olyan dolgokat kapjanak, amelyeket a mindennapi életkörülményeik során munkával hasznosítani tudnak.  

Tiszabőn a Máltai Szeretetszolgálat Tasi Krisztina vezetésével ebben a szellemben dolgozik, arra ösztönzik a helyieket, hogy ne a pénzadományt várják, hanem dolgozzanak és folyamatosan gondozzák otthonukat, javítsák életkörülményeiket.

A jövő évre újabb terveink vannak, hogy hogyan lehetne még szorosabb az együttműködés a Máltai Szeretetszolgálat tiszabői kirendeltségével, és hogyan lehetne a kapcsolatot év közben is építeni. Kérjük, kövesse hírleveleinket, és ha módjában áll, csatlakozzon hozzánk akcióinkban! Közös munkával tovább jutunk, mi ebben hiszünk!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

Köszönjük az UNIQA Invest Ingatlanfejlesztő Kft., az AGR Autó Kft., a Felmax Kft. és a Kispesti Evangélikus Gyülekezet adományait!