Legal, tax and accounting services from a single source

Segítettünk

Segítettünk, hogy Julika az édesapjához kerülhessen!

A képen látható kislány Júlia (nevezzük így). Nemrég született, de az édesanyja lemondott róla, és születését a külföldi édesapa elől is eltitkolta. Júlia örökbeadása már majdnem megtörtént, amikor a magyarul nem beszélő édesapa erről értesülve a Fehér Legal & Tax Global Mobility csoportjának segítségét kérte. A nemzetközi gyermekelhelyezéssel foglalkozó szakértő csapat gyors, összehangolt jogi munkával mindössze néhány hónap alatt elérte, hogy a magyar hatóságok elismerjék: ő Júlia édesapja, és a kislány felügyelete, gondozása őt illeti.
 
A Fehér Legal & Tax munkatársait nagy örömmel tölti el, és rendkívül büszkék arra, hogy Júlia a karácsonyt már az édesapjával és annak családjával töltheti az otthonában, egyben köszönik a Júlia gondozását átmenetileg ellátó nevelőszülők, valamint a (…-i) Gyámhivatal munkatársainak rendkívül emberséges és segítőkész hozzáállását!
 
(A képen Júlia látható nevelőanyukájával, valamint a Fehér Legal & Tax Global Mobility csoportjából Dr. Fehér Jenő és Dr. Szax János partnerrel valamint Dr. Reim Szandrával.)