Legal, tax and accounting services from a single source

Alliott Global Alliance 2023. évi Világkonferencia, Athén, Görögország

Egy globális szövetség világkonferenciáján részt venni és képviselni cégünket és hazánkat mindig megtiszteltetés, különösen találkozni az 52 országból érkezett több, mint 160 kollégával és velük együtt felejthetetlen hangulatban eltölteni néhány napot. De hogyan profitálhatnak mindezekből a Fehér Legal & Tax ügyfelei?

Nagyon egyszerűen:

A Fehér Legal & Taxszal az Alliott budapesti irodájaként nem csak Magyarországon, hanem további 251 Alliott irodában a világ 6 kontinensének 96 országában rendelkeznek bizalmi tanácsadóval.

Világszerte élvezhetik az Alliott irodák globális megoldásokat kínáló szolgáltatásait többek között az üzleti jogi, az adó- és számviteli, a bérszámfejtés és HR- vagy a globális mobilitás területén.

Egyetlen kapcsolattartási ponton keresztül intézhetik ügyeiket a világ összes Alliott irodájában.

A személyre szabott és költséghatékony szolgáltatások és szolgáltatási központok segítik őket üzleti elképzeléseik vagy magánjellegű ügyeik nemzeti és nemzetközi szintű megvalósításában, illetve megoldásában.

A Fehér Legal & Tax büszke arra, hogy az Alliott Global Alliance kizárólagos magyar jogi és könyvelői tagjaként támogathatja ügyfeleit Magyarországon és a világ további 95 Alliott országában.