Legal, tax and accounting services from a single source

Alliott Csoport EMEA Régiós Konferenciája

Együtt a holnap felé – Részletesen az Alliott Csoport EMEA Régiós Konferenciájáról Dubaiban

Együtt a holnap felé – az Alliott Csoport EMEA Régiós Konferenciája Dubaiban
 
Dubai futurisztikus hátteret biztosított az Alliott Csoport Együtt a jövő felé címmel megtartott EMEA Regionális Konferenciájának, amelynek keretében a független szakmai cégek nemzetközi szövetsége – melynek a Fehér Legal & Tax is a tagja – 29 országból hívta össze a szakembereket az eljövendő évek jelentős technológiai és társadalmi változásairól szóló szakmai eszmecserére.
 
A szövetség, amely 65 országban 160 tagvállalatot számlál, és élén új COO (Giles Brake) és Vezetőségi csapat áll, a 2019-es évben növekedési pályán mozog, hiszen az év eddigi részében már 10 cég csatlakozott hozzá, és 2021-re várhatóan a globális szövetségek Top 10-es listájába is bekerülhet.
 
Irodánkat Dr. Fehér Dániel képviselte, aki mindehhez hozzátette:  „A felgyorsult változások közepette e szövetség konferenciája szakembereink részére lehetőséget teremtett, hogy versenyelőnyt szerezzenek a helyi piacunkon a világ minden részén dolgozó szakértőkkel megteremtett erőteljes kapcsolatok révén, akik segíthetik ügyfeleinket komplex nemzetközi kérdések felmerülése esetén.”
 
A lehetőségek feltárása, új üzleti területek megnyitása és perspektívák felvázolása – ezen vezérgondolatok ösztönözték a nemzetközi konferencia résztvevőit, akik a globalis trendekről szóló előadások meghallgatása mellett szakmai és személyi kapcsolataik szélesítésére is lehetőséget találtak.
 
Michael Weidokal vezető közgazdász azonban arra figyelmeztetett, hogy a következő néhány év változásai kockázatokat is rejtenek. Kiemelte, hogy a technológiai, demográfiai és politikai változások üteme gyorsul, és „folyamatban van a harc a globális technológiai vezető szerepért”. Megnyitó beszédében James Taylor azt tanácsolta, ne féljünk a technológiától, hanem koncentráljunk az emberi kreativitásra a technológia hatásának kiemelése érdekében.
 
Giles Brake, COO hozzátette: az Alliott Csoport ambiciózus vízióval rendelkezik, és tagcégeinkkel együtt lépéseket teszünk, hogy készen álljunk a jövőre. Az általunk nyújtott szolgáltatások, beleértve az ehhez hasonló konferenciákat, hozzásegítik tagjainkat, hogy megerősítsék globális látásmódjukat, illetve ügyfeleik vállalkozásai esetében a változást támogassák. Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik hozzájárultak a rendkívül sikeres konferenciához.”