Rechts-, steuer- und buchhaltungsdienstleistungen aus einer hand

Alliott Global Alliance Europai Regionalis Konferencia 2022

Részvételi rekord az Alliott Global Alliance 2022-es Budapesti EMEA Regionális Konferenciáján

A május 15-e és 18-a között megrendezett konferencián 40 országból közel 110 delegált vett részt az Alliott Global Alliance (a továbbiakban: Szövetség) 2022-es Budapesti EMEA Regionális Konferenciáján, amely a Covid-19 vírus utáni első nagy, személyes találkozó volt.

A három napos rendezvény nulladik napja köszöntő vacsorával indult, majd az első napon a Szövetség speciális munkacsoportjai tartották meg a szekciós ülésüket. A közel tucatnyi munkacsoport többek között a Nemzetközi ÁFA, a Global Mobility, a Transzferár, az Audit, ill. a Nemzetközi Üzleti Jogi Csoportot öleli fel, de a budapesti konferencia újdonsága volt a CEE/SEE munkacsoport megalakulása, amellyel a Szövetség a közép- és dél-kelet európai régiós tagok együttműködését, ezáltal versenyképességét kívánja elősegíteni.

A konferencia második napján a tagok megismerkedtek a Szövetséggel kapcsolatos újdonságokkal, továbbá részt vettek a Szövetségen belüli szinergia még hatékonyabb menedzseléséről folytatott műhelybeszélgetéseken.

A harmadik napon Mizsér Attila öttusa olimpiai bajnok részvételével zajlott pódium beszélgetés, amelybe a hallgatók is bekapcsolódhattak. Attilát a Szövetség 5 tagvállalatának vezetője, köztük a Fehér Legal & Tax vezető partnere, Dr. Fehér Dániel kérdezte a magyarországi üzleti környezetről, valamint a sportban és vállalatvezetésben elért sikereiről. Ez utóbbi kapcsán az olimpia bajnok megjegyezte: a „vállalatvezetés egy extrém sport”.

Mizsér Attilát Eddie, a Sas, a híres síugró olimpikon követte, aki szerénységével és kitartásával nyűgözte le a közönséget. Eddie ösztönző története mindenkinek egyértelmű üzenet: nincs lehetetlen cél az életben!

A konferenciát az ESG stratégiaalkotással, valamint a hatékonyságnöveléssel kapcsolatos vitaindító előadások zárták.

A vasárnaptól-szerdáig tartó rendezvény bővelkedett szociális, kulturális és kulináris programokban is, amelyeken a résztvevők gazdag ízelítőt kaphattak Budapest építészeti, gasztronómiai és szabadidős nevezetességeiről.

A Fehér Legal & Tax mint az Alliott Global Alliance tagja és a konferencia társszervezője rendkívül büszke arra, hogy Budapesten, Európa szívében köszönthette a Szövetség tagvállalatait és azok képviselőit, és biztos benne, hogy a sikeres konferencia nagy mértékben hozzájárul a Szövetség további dinamikus fejlődéséhez!