Rechts-, steuer- und buchhaltungsdienstleistungen aus einer hand

Expat Academy Amszterdamban

Expat Academy Amszterdamban a Fehér Legal & Tax részvételével

2020. február 11-én a Fehér Legal & Tax együttműködik nemzetközi szövetségünk (Alliott Group) európai székhellyel rendelkező cégeivel az Amszterdami Expat Academy európai csúcstalálkozójának támogatásában.
A The Hilton Amszterdamban tartandó konferencia a szövetség adó-, TB, bevándorlási, bérszámfejtési és compliance üzletági szakértőit, valamint mintegy 100 nemzetközi vállalat munkaerő-áramlással és HR-rel foglalkozó igazgatóit hívja össze az állami és magánvállalatok széles köréből.
 
Fehér Dániel hozzáteszi: „Ez lesz nemzetközi szövetségünk ötödik konferenciája a globális mobilitási ágazatban, melyet mi is szponzorálunk. Ez az esemény is lehetőséget ad a Fehér Legal & Tax számára annak demonstrálására, hogy milyen szakmai kompetenciát kínálunk azoknak az ügyfeleknek, akik megfelelési és stratégiai kihívásokkal szembesülnek a különböző joghatóságokban élő és dolgozó alkalmazottaikkal kapcsolatban. Az Alliott Group tagvállalataiban dolgozó kollégáinkkal együtt, egész Európában és a világon nyújtunk zökkenőmentes és magas színvonalú szolgáltatásokat azoknak a vállalatoknak, amelyek belépnek az országunkba, vagy munkatársaikat hozzánk vagy más országba küldik rövid vagy hosszabb időre.”