Rechts-, steuer- und buchhaltungsdienstleistungen aus einer hand

40 éves az Alliott Group

40 éves az Alliott Group!

Az Alliott Groupot öt alapító tag 1979-ben azért hozta létre, hogy alternatívát kínáljon a Big 4-ral szemben, és ezáltal elérhetővé tegye az egy kézből való nemzetközi tanácsadást a kis- és közepes vállalkozások számára is.
Az Alliott Group eddigi története számokban: 40 év, 70 ország, 170 tag! A töretlen fejlődést 200 delegált ünnepelte a világ minden részéről. A résztvevők nem pusztán az elmúlt 40 év eredményeit vették számba, hanem egyeztették a további fejlődés irányait is.
Az ügyvédeket és könyvelőket egyaránt tömörítő szervezet 2021-re a világ 10 vezető tanácsadói hálózata közé kíván kerülni − az ügyfelekkel és a tagsággal fennálló nagyon szoros, személyes viszony megtartása mellett. Az Alliott Group hálózatához tartozó közepes méretű, és sok esetben családi hátterű tanácsadó cégek versenyképes alternatívát kínálnak a személytelenebb óriáscégekhez képest azon kis- és közepes, továbbá nagyvállalatok, valamint nemzetközi vagyonkezelési tanácsokat igénylő magánszemélyek részére, akik egy nagyon személyes, bizalmi elven nyugvó, ugyanakkor nemzetközi háttérrel és komplex tudással rendelkező lokális tanácsadót kívánnak maguknak.
A Fehér Legal & Tax büszke arra, hogy 2018 óta részese lehet e sikernek, és az Alliott Group kizárólagos magyarországi tagjaként hazánkban egyedülálló módon, egy kézből kínálhatja komplex jogi, adózási és könyvelési szolgáltatásait kkv-k részére határon innen és túl.